Ook bezoekers naar binnen lokken met professionele raambestickering?

Raambestickering? Wij ontwerpen én plaatsen

Raambestickering nodig?

Uw etalageraam zet u in de kijker met etalage-decoratie zoals raambestickering. Reken op Renewed voor advies, ontwerp en snelle plaatsing. Wilt u de privacy van uw klanten garanderen, bijvoorbeeld in een wachtzaal of consultatieruimte? Wij verwerken matte folie zoals zandstraalfolie naadloos in uw ontwerp.

Uw zaak in de kijker met raambestickering

Geen betere manier om klanten te lokken dan een aantrekkelijke etalage. Toch plakt u beter niet om het even welke raamsticker op uw ruit. Want de verkeerde kleuren doen uw etalage-stickers onverbiddelijk in het niets verdwijnen. En uw winkel dus ook. Bij Renewed gaan we aan de slag met uw ideeën voor het ontwerp van uw raambestickering. U krijgt ook advies over het juiste kleurgebruik – cruciaal voor een etalage die in het oog springt. En ideaal om toevallige voorbijgangers in uw winkel binnen te lokken.

Raambestickering op een etalageraam van een winkel

Ook met anti-inkijkfolie

Soms wilt u de aandacht van uw klanten trekken én hun privacy garanderen. Uw wachtzaal geeft bijvoorbeeld uit op de straatkant. Of uw consultatieruimte heeft ongelukkig geplaatste ramen. In zulke gevallen verwerken we matte raamfolie zoals zandstraalfolie in uw ontwerp. Zo blijft uw etalagebelettering een eyecatcher, terwijl de privacy van uw klanten gegarandeerd is.

Raambelettering: alles onder één dak

Hét voordeel van raambelettering bestellen bij Renewed? U vindt bij ons alles onder één dak. We denken met u na over het ontwerp van uw etalage-decoratie en doen meerdere voorstellen. Keurt u uw ontwerp goed? Dan gaan we meteen voor u aan de slag. We brengen uw etalage-stickers binnen de twee weken aan. Liever zelf uw raamstickers aanbrengen? Laat ons iets weten, dan leggen we ze voor u klaar.

Ook bezoekers naar binnen lokken met professionele raambestickering?

Contacteer ons vandaag nog via +32 4 72 05 16 97 of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.

Ja! Ik heb een vraag
1
Whatsapp Ons
Hi 👋
Kunnen we je helpen?