Reken op Renewed voor
nauwkeurige prepress en dtp

Bestanden laten
controleren?

Reken op onze nauwkeurigheid.

Bestanden laten controleren?

Klinken prepress en dtp u exotisch in de oren? Dan bent u bij Renewed aan het juiste adres. Want u weet misschien niet precies wát het is, maar wel dat het nodig is om uw documenten drukklaar te maken. En dat klaart Renewed voor u in een vingerknip.

Verschil tussen prepress en dtp

Wat is nu juist het verschil tussen deze twee? Prepress is alles wat aan het eigenlijke drukken voorafgaat. Bijvoorbeeld: inkomende bestanden checken en aanpassen, foto’s bewerken, teksten schrijven, files omzetten naar vector- en de lay-out optimaliseren.

Dtp is een onderdeel van dat prepress-proces. De afkorting staat voor desktoppublishing: tekst en beeld op de computer voorbereiden op druk. Met andere woorden: het ontwerp in een drukklaar jasje steken.

Professionele prepress en dtp

Renewed: uw partner voor prepress en dtp

Hebt u een bestand nodig in een bepaald formaat voor uw drukwerk? Zit de lay-out nog niet helemaal snor? Of weet u niet in welk soort file u uw drukwerk moet aanleveren? Vertrouw op Renewed. Als grafisch bureau zijn we helemaal thuis in prepress en dtp. We maken uw bestanden in een wip drukklaar. Laat u ons ook het drukwerk voor onze rekening nemen? Dan betaalt u geen cent voor het prepress-gedeelte.

Renewed: meer dan dtp

Benieuwd naar onze andere diensten? Duik al eens in ons aanbod:

  • logo laten ontwerpen?
  • drukwerk bestellen
  • outdoor en indoor reclame
  • webdesign

Gerust: laat Renewed uw dtp voor zijn rekening nemen

Schakelt u Renewed in voor uw prepress? Dan doet u er goed aan om meteen ook andere producten bij ons te laten drukken of ontwerpen. Zo voeren we de prepress-ronde gratis uit en profiteert u van verschillende voordelen zoals:

  • gespecialiseerd ontwerp
  • snelle levering
  • snelle plaatsing indien gewenst

Ook uw documenten drukklaar laten maken met prepress en dtp?

Contacteer ons vandaag nog via +32 4 72 05 16 97 of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.

Ja! Ik heb een vraag
1
Whatsapp Ons
Hi 👋
Kunnen we je helpen?