Etalage belettering

Raamstickers? Wij ontwerpen én plaatsen

Uw etalageraam zet u in de kijker met etalage-stickers zoals raamstickers. Reken op Renewed voor advies, ontwerp en snelle plaatsing. Wilt u de privacy van uw klanten garanderen, bijvoorbeeld in een wachtzaal of consultatieruimte? Wij verwerken matte folie zoals zandstraalfolie naadloos in uw ontwerp.

Uw zaak in de kijker met raamstickers

Geen betere manier om klanten te lokken dan een aantrekkelijke etalage. Toch plakt u beter niet om het even welke raamsticker op uw ruit. Want de verkeerde kleuren doen uw etalage-stickers onverbiddelijk in het niets verdwijnen. En uw winkel dus ook.

Bij Renewed gaan we aan de slag met uw ideeën voor het ontwerp van uw etalage stickers. U krijgt ook advies over het juiste kleurgebruik – cruciaal voor etalage reclame die in het oog springt. En ideaal om toevallige voorbijgangers in uw winkel binnen te lokken.

Raambestickering: ook met anti-inkijkfolie

Soms wilt u de aandacht van uw klanten trekken én hun privacy garanderen. Uw wachtzaal geeft bijvoorbeeld uit op de straatkant. Of uw consultatieruimte heeft ongelukkig geplaatste ramen. In zulke gevallen verwerken we matte raamfolie zoals zandstraalfolie in uw ontwerp. Zo blijft uw raambestickering een eyecatcher, terwijl de privacy van uw klanten gegarandeerd is.

etalagebelettering huysraet

Etalage belettering: alles onder één dak

Hét voordeel van raamstickers bestellen bij Renewed? U vindt bij ons alles onder één dak. We denken met u na over het ontwerp van uw winkelruit en doen meerdere voorstellen. Keurt u uw ontwerp goed? Dan gaan we meteen voor u aan de slag. We brengen uw etalage-stickers binnen de twee weken aan.

Liever zelf uw raamfolie aanbrengen? Laat ons iets weten, dan leggen we ze voor u klaar.

Contacteer ons nu voor uw raambestickering
Ook bezoekers naar binnen lokken met professionele raambestickering?

Waarom voor ons kiezen?

Wij bieden u méér.

Naast het ontwerp van uw logo kunnen wij deze ook verder uitwerken. Denk bijvoorbeeld aan uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, … Maar ook voorzien wij stickers voor op wagens, etalages en muren. Nog méér reclame? Vraag naar ons gamma in promo-en marketingmateriaal.

reclame spandoeken drukken
01. Binnen- en buitenreclame

Meer opvallen? Van reclamepanelen, 3D-letters tot beachvlaggen. Renewed maakt alles mogelijk.

Lees meer

stickers-op-vel-bestellen
02. Stickers

Zichtbaarheid vergroten? Vraag naar onze stickers. Hiermee blijft uw logo bij iedereen kleven!

Lees meer

logo-laten-maken-antwerpen
03. Logo ontwerpen

Hebt u nog geen logo? Renewed ontwikkelt logo’s en huisstijlen. Professioneel en uniek.

Lees meer

logo-huisstijl-ontwerpen
logo-eurofix
logo-de-seo-baas
logo-global-nano
logo-shadow
logo-interdeco