Autobestickering

Autobestickering of auto-stickers nodig? Renewed levert binnen de 48 uur

De gemakkelijkste manier om reclame te maken voor uw onderneming? Autobestickering, auto beletteren of auto-stickers. Ideaal om elke dag promo te voeren, en perfect om uw auto te versieren of de lak te beschermen. Bestelt u bij Renewed? Dan krijgt u uw ontwerp al binnen de 48 uur.

Autobestickering, auto beletteren of auto
stickers?

Car wrap is niet hetzelfde als autobelettering of autostickers. Laat u uw auto wrappen? Dan pakken we hem volledig in met zelfklevende vinylfolie – ontwerp inbegrepen.

Bij belettering van uw auto plakt u een aantal contourgesneden letters op uw wagen, die bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam vormen. Bestickering van uw auto houdt in dat u bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam en contactgegevens op bepaalde plekken aanbrengt.

Autobestickering en reclame op uw auto: voordelen

Laat u uw auto wrappen of beletteren? Een slimme keuze. Want de reclame op uw auto is elke dag van het jaar zichtbaar voor honderden andere mensen. Een eenmalige investering, die u blijvende zichtbaarheid oplevert.

Ook als particulier profiteert u van de voordelen van car wrap. De auto-wrapfolie beschermt uw lak en is in verschillende kleuren verkrijgbaar zo kiest u zelf welk ander kleurtje u wilt. Car wrap is ideaal om uw auto te versieren, van een andere kleur te voorzien of een volledig nieuw uiterlijk te geven. Dankzij de flexibiliteit en fullcolouropties van onze folies zijn uw mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Uitgekeken op uw ontwerp? U haalt de folie er net zo gemakkelijk weer af.

autobestickering-autobelettering

Bestickering auto bij Renewed: binnen 48u

Renewed bestickert en wrapt wagens en bestelwagens, aanhangwagens en laadbakken. Bestelt u bij ons? Dan krijgt u uw ontwerp binnen de 48 uur. Daarna hoeft u trouwens niet op zoek naar iemand die de car wrap op uw wagen aanbrengt: wij plaatsen uw car wrap, autobelettering of autostickers binnen de twee weken.

Ook uw auto wrappen, bestickeren of beletteren?

Waarom voor ons kiezen?

Wij bieden u méér.

Naast het ontwerp en bestickeren van uw wagen zijn er nog een hele hoop andere diensten die wij bieden. Denk bijvoorbeeld aan uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, … Maar ook voorzien wij etalage reclame, allerlei stickers, outdoor reclame. Nog méér reclame? Vraag naar ons gamma in promo-en marketingmateriaal.

reclame spandoeken drukken
01. Outdoor reclame

Meer opvallen? Van reclamepanelen, 3D-letters tot banners. Renewed maakt alles mogelijk.

Lees meer

stickers-op-vel-bestellen
02. Stickers laten maken

Zichtbaarheid vergroten? Vraag naar onze stickers. Hiermee blijft uw logo bij iedereen kleven!

Lees meer

logo-laten-maken-antwerpen
03. Logo laten ontwerpen

Hebt u nog geen logo? Renewed ontwikkelt logo’s en huisstijlen. Professioneel en uniek.

Lees meer

logo-huisstijl-ontwerpen
logo-eurofix
logo-de-seo-baas
logo-global-nano
logo-shadow
logo-interdeco

(P)inspiratie