RIJDEND RECLAME MAKEN VOOR UW FIRMA.

Autobelettering of car wrap nodig?

Renewed levert binnen de 48 uur

Ook uw auto beletteren, wrappen of bestickeren?

De gemakkelijkste manier om reclame te maken voor uw onderneming? Car wrap, autobelettering of auto-stickers. Ideaal om elke dag promo te voeren, en perfect om uw auto te versieren of de lak te beschermen. Bestelt u bij Renewed? Dan krijgt u uw ontwerp al binnen de 48 uur.

Autobelettering, car wrap of auto-stickers?

Car wrap is niet hetzelfde als autobelettering of autostickers. Laat u uw auto wrappen? Dan pakken we hem volledig in met zelfklevende vinylfolie – ontwerp inbegrepen.

Bij belettering van uw auto plakt u een aantal contourgesneden letters op uw wagen, die bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam vormen. Bestickering van uw auto houdt in dat u bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam en contactgegevens op bepaalde plekken aanbrengt.

autobelettering bestelwagen

Autobelettering en car wrap: voordelen

Laat u uw auto wrappen of beletteren? Een slimme keuze. Want de reclame op uw auto is elke dag van het jaar zichtbaar voor honderden andere mensen. Een eenmalige investering, die u blijvende zichtbaarheid oplevert.

Ook als particulier profiteert u van de voordelen van carwrapping. De auto-wrapfolie beschermt uw lak en is in verschillende kleuren verkrijgbaar zo kiest u zelf welk ander kleurtje u wilt. Car wrap is ideaal om uw auto te versieren, van een andere kleur te voorzien of een volledig nieuw uiterlijk te geven. Dankzij de flexibiliteit en fullcolouropties van onze folies zijn uw mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Uitgekeken op uw ontwerp? U haalt de folie er net zo gemakkelijk weer af.

Autobelettering en car wrap bij Renewed: binnen de 48 uur

Renewed bestickert en wrapt wagens en bestelwagens, aanhangwagens en laadbakken. Bestelt u bij ons? Dan krijgt u uw ontwerp binnen de 48 uur. Daarna hoeft u trouwens niet op zoek naar iemand die de car wrap op uw wagen aanbrengt: wij plaatsen uw car wrap, autobelettering of autostickers binnen de twee weken.

Ook uw auto beletteren, bestickeren of wrappen?

Contacteer ons vandaag nog via +32 4 72 05 16 97 of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.

Ja! Ik heb een vraag
1
Whatsapp Ons
Hi 👋
Kunnen we je helpen?